top of page

СКРЯБІН. "Докер Паб". 24.05.2018

Обновлено: 15 февр. 2019 г.



Ну ось, свято Трійці вже майже відходить, хвудболісти хто у розпачі, хто - п’янеькі від щастя потулили домів, ну, а ми починаємо згадувавти, що ж то все було. А по-перше, був концерт «СКРЯБІНа» в «Докері». І, як завжди, вшкварили такого, що Данія здригнулася. Як добре бачити повний зал, обличчя знайомих, знов волати на адреналіні й «робити море», як колись вчив Чувак. А потім, до вивіху у плечах качати то море на програші «Старих Фотографій».

Пострибали пінгвінами з Жекою Отовчицем, потрусили гривами під «Не даєш» з Вадимом Куріленком, політали над хвилями «Кораблями» з Жекою Толочним, відірвалися до хрипу на розпівках «КОЛОМИЙОК» з Ольчиком-"Шпротом"-Лізгуновой.

Льошка Зволинський в червоній бандані з косами, як в тієї Снігуроньки з «Ну постривай», наподдавав настрою незмінним своїм «эксплорером», Костяну не вистачало місця на сцені від емоцій, а Вадос у цей раз залишив «кухню» цілою, хоча й на «біс» лупили так, що я думав, байкери з другого поверху «Докера» проваляться на стійку.


Мои эмоции

Емоції в зашкалі, я скинув десь з 3кг. Коротше, все було… я к там у «Коломийках»? - «Оба-на, зає…сь!» А, да. І голої ДУПИ - не було. Як хто зна, про що я. І то було добре.

Все! Дивіться ото все самі. А відло - буде окремо. Слідкуйте!


18 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Personal Jesus

previous-512.png
bottom of page