top of page

ІСПАНСЬКА січнева спека.

Обновлено: 15 февр. 2019 г.


На абордаж!!!

Ну що – було? БУЛО!!! Та ще й як було!!!!

Чекали. Довго чекали у Києві, облизуючи брови, висунув язика, закреслюючи дні в календарі, дивлячись на фотки з Харкова, зі Львова… Бо в них вже давно було, а в нас все ніяк. Та зате ж недаремно!

Вчора в док-«ЕР» зайшло судно «ІСПАНІЯ» й вшкварился такий сейшн, що увесь карибський флот здригнувся! Насправді, я впевнений, – ніхто не чекав СТІЛЬКИ запалу й драйву! Еге ж би…

Хрустіла палуба, нашу шхуну повільно розгойдувало на хвилях…

Не одразу навіть стало зрозуміло, що сталося: як тільки Аніс, Льошка, Жека та Вітольд лупанули «Дівчину – терористку», за спиною почувся потужний гул, наче Кракен рвонув ото з глибин до Єгипту... чи до Тунісу… Але ж це була КОМАНДА! Усі наверх!


Не можу знати, чи то в словах якісь мантри, чи то хтось курнув тихесенько на юті та вітром принесло – але на палубі «ДокЕру» так весело вже давно не було. І це не слова – це був той самий «винос мозку», якого стільки й чекали від «ІСПАНІЇ».

Та нафіга ото розкидуватися якимись там словами, якщо воно було просто охренітельно! Капітан-Аніс (деремно що не з папугою на плечі) носивсь палубою, й заливав в усіх справжній (й мушу визнати – офігенно смачний!) РОМ. Так! Не частуючи – а такий просто - як у суху землю!

Вітольд тим часом у кубріку на баці за барабанами лупив страшений «дум-дум»-соляк, так вимахуючи «крилами», що якби кубрик був трішки ширше - злетів би точно!

А потім кеп Аніс запустив до матросів трикутного капелюха й пляшку рому. З капітанського резерву. І кожен з команди був повинен зробити хоча б ковток, якщо трикутник опинявсь в нього на макітрі. І це було таке єднання, коли кожен хлібав того рому з одного «ствола», коли кожного гойдали ті ж хвилі, коли очі змінювали колір і в небі Веселим Роджером спалахнув січневий місяць!

Й лунали «Сракою» на «біс» піратські голоси, і ревів шторм акордів, й чекав на горизонті Порт Роял.

І вийшла «ІСПАНІЯ» з «ДОКу» до нього назустріч вітрам. Зміцніла, оновлена, під всіма парусами й кістлявою усмішкою Роджера на чорному просоленому рваному прапорі. І була команда щасливою, і обіймалися всі, бо знали – що – ДАЛІ ЩЕ БУДЕ!

Бо якщо Боцман засвістить «КУРРРРРРРВА!» - свистка усім наверх! – команда «ІСПАНІЇ» - на абордаж!







«ІСПАНІЯ» https://www.facebook.com/ispaniaband/ Капітан: Аnis Teyeb («ІСПАНІЯ») Старпом: Льоша Зволинський («Скрябін») Боцман: Жека Гусак (ТНМК, «Проти Ночі») Лоцман: Вітольд Корженко (ТНМК та весь шоу-біз взагалі) Старший механік: УМКА (Саша Заглада) Вернуться в раздел

21 просмотр0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Personal Jesus

previous-512.png
bottom of page